У Росії тільки на одному з нафтових родовищ коронавірус скосив тисячі робітників

У Росії на Чаяндинському родовищі, розташованому в Якутії, зафіксовано спалах коронавірусу, попередньо COVID-19 діагностували в 3 тисяч осіб. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров’я Росії, зазначають Патріоти України.

За даними МОЗ РФ, приблизно у 3000 осіб, в яких попередньо виявили коронавірус, немає симптомів захворювання. У повідомленні говорится про те, що у вахтовому селищі засоби індивідуального захисту і ліки є в достатній кількості.

Напередодні заступник голови уряду Якутії написала в соцмережах про те, що 3 500 працівників Чаяндинського родовища інфіковані COVID-19, але потім видалила пост.

У Росії за останню добу коронавірус був підтверджений у 10 633 людей і на ранок 3 травня кількість заражених росіян склала більше 134 тисяч людей.

Нагадаємо, 30 квітня прем’єр-міністр Росії Михайло Мішустін, спілкуючись із президентом Володимиром Путіним у режимі відеоконференції, заявив, що у нього встановлено зараження коронавірусом.

"Просто вона життя не знає, правди боїться": Сніжана Єгорова розкритикувала свою доньку Стасю Ровінську

субота, 27 квітень 2024, 13:27

Українська акторка і телеведуча Сніжана Єгорова, яка неодноразово висловлювала свою симпатію до диктатора Володимира Путіна та на початку великої війни виїхала до Туреччини, висловилася про свою старшу доньку Стасю Ровінську, передають Патріоти України...

Ексміністр культури Нищук висловився про мобілізацію акторів

субота, 27 квітень 2024, 13:14

Колишній міністр культури та голова Шевченківського комітету Євген Нищук, який у квітні 2024 року став гендиректором театру імені Франка, в інтерв'ю Олексію Суханову розповів, що деякі актори театру можуть отримати бронь від мобілізації, передають Патр...