Залишилося лише трохи кісток: У Росії ведмідь розірвав чоловіка і з'їв - очевидці побачили страшну картину (фото)

У Кіровській області Росії ведмідь напав на чоловіка, розірвав його, а після з'їв. Про це повідомляє Telegram-канал "Бурхливий світ", передають Патріоти України.

Очевидці, які знайшли останки чоловіка, який зник після нападу ведмедя в березні 2020 року, побачили страшну картину - 4 фрагменти трубчастих кісток і частину черепа.

"Судячи зі слідів, він був убитий у 50 метрах від барлоги, потім ведмідь перетягнув труп до барлоги, де роздер його і з'їв. За словами місцевих жителів, це другий випадок нападу ведмедя на людину в районі, однак "здобич" хижак з'їв тільки на цей раз", - сказано в повідомленні.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...