Люди налякані: У Росії вулкан викинув величезний стовп попелу - у будинках трясуться вікна (відео)

На Далекому Сході в Росії почалося виверження вулкана Ебеко. Як повідомляє місцеве видання sakhalin.info, від активності вулкана в Північно-Курильську тряслися будинки, передають Патріоти України.

"Це був прямо вибух такий, що аж у квартирах вікна задеренчали й стіни здригнулися. Одна людина навіть подумала, що в його будинок машина врізалася. Вулкан п'ять років димить, але такого жодного разу не було. Після цього звуку стовп попелу піднявся високо в небо й пішов у бік океану",- розповів один з місцевих жителів.

Як повідомляється, від вибуху навіть увігнулися вікна на балконах.

За даними ЗМІ, стовп попелу піднявся майже на 4 кілометри, встановлено помаранчевий код небезпеки для авіації За даними місцевих рятувальників, на вулкані Ебеко стався попеловий викид. Шлейф поширився в південному напрямку на відстань до 10 км.

Помер відомий український скульптор

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:30

Соцмережі вибухнули скорботними дописами, в яких українці згадують яким був майстер. Зокрема, трагічну звістку підтвердили у Facebook міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, Черкаська міська рада, а також донька митця Олеся Теліженко. Микола Теліжен...

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...