У Росії вибух у житловій багатоповерхівці зруйнував перекриття: Під завалами люди, поранених госпіталізували (відео)

Набережні Челни

У Росії в місті Набережні Челни прогримів потужний вибух в п'ятиповерховому житловому будинку. Обвалився дах і два верхні поверхи — четвертий і п'ятий, повідомляють Патріоти України з посиланням на Mash.

32 мешканців будинку вивели на вулицю, чотирьох чоловік увезли «швидкі». Один із постраждалих у дуже важкому стані. Ще двоє — це підліток 17 років і його 11-річний брат. Двоє мешканців будинку продовжують залишатися під уламками — жінка на п'ятому поверсі і чоловік-пенсіонер на четвертому.

Поки не встановлено, скільки мешканців будинку під час НП перебували в квартирах
За попередніми даними, в квартирі на четвертому поверсі вибухнув газ. Вибух був настільки потужним, що пошкодив перекриття між четвертим і п'ятим поверхами, а вибуховою хвилею вибило вікна в сусідніх будинках.
На місці вибуху
Залишилося витягти ще двох людей
Нагадаємо, місяць тому подібний випадок стався в Ногінську Московської області. Через вибух газу було зруйновано частину житлового будинку — постраждали квартири з першого до четвертого поверху.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...