У Росії вихователька дитсадка побила дітей ганчіркою: Мережу шокувало відео

Вихователька дошкільного навчального закладу №176 у Краснодарі (Російська Федерація) під час ігор із дітьми у дворі била їх ганчіркою по обличчю, сильно хапала за руки і штовхала. Один із очевидців зняв ці дії на відео і оприлюднив у спільноті "Типовий Краснодар" у соцмережі "ВКонтакте", повідомляють Патріоти України.

В описі до запису зазначено, що в кадр потрапили середня група, вихователька й інструктор із фізкультури, які ніяк не реагували на те, що відбувається.

Після публікації ролика слідчі почали перевірку. Поліція опитувала батьків, лікарів і педагогів дошкільного закладу. Будуть встановлені особи потерпілих дітей та оцінені дії дорослих. "У пресслужбі міського департаменту освіти "Кубанським новинам" повідомили, що жінка вже звільнена. Завідуючій дитсадка оголошено дисциплінарне стягнення", – йдеться в повідомленні.

Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...