У Росії з колонії загадково зник український політв'язень

Володимир Балух

У Росії з колонії загального режиму зник український політв'язень Володимир Балух, засуджений за нібито незаконне зберігання зброї в своєму будинку в Криму, повідомляють Патріоти України.

Місцезнаходження українця невідомо навіть його адвокату, Дмитру Дінзе. Раніше він перебував у колонії в місті Торжок Тверської області. За попередньою інформацією, Балух міг бути етапований до Москви, розповів його правозахисник в Facebook.

"У СІЗО 2 Бутирка Балуха В.Г. немає. Продовжуємо пошуки, не все так просто. Є тільки неперевірена і непідтверджена інформація, що він виїхав до Москви", – написав Дмитро Дінзе.

Він підкреслив, що етапування в'язнів завжди ретельно замовчується, тому зрозуміти місцезнаходження людини неможливо, поки вона сама не вийде на зв'язок або її не знайдуть адвокати.

Володимир Балух був затриманий в 2016 році, до цього був переслідуваний окупаційною владою за вивішений біля будинку український прапор і зміну таблички з назвою вулиці на Героїв Небесної сотні.

Боротьба тривала 10 днів: Легендарний боксер-чемпіон помер після нападу епілепсії за кермом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:22

Колишній чемпіон Великобританії та Європейського союзу з боксу Віллі Лімонд помер у віці 45 років, повідомив його син у соціальних мережах. З Лімондом, який виграв 42 зі своїх 48 боїв на професійному рингу з 1999 по 2023 рік, 6 квітня стався епілептичн...

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...