У Росії загадково загинув глава великої компанії (фото)

У російському Підмосков'ї потонув Денис Щепетьев - голова великої російської компанії Global Safe Group, що спеціалізується на системах безпеки, передають Патріоти України.

Тіло керівника Global Safe Group виявили на Лівобережному пляжі російської столиці. Інформацію про його смерть підтвердив син Щепетьєва Микола.

"Чоловік був одягнений в діловий костюм, при ньому були пропуск на роботу в Global Safe Group та інші документи, що засвідчують особу. На тілі не знайшли ознак насильницької смерті", - йдеться в повідомленні.

Зараз на місці працює опергрупа, встановлюється причина смерті. Слідчі не виключають, що вона могла бути насильницькою, повідомляють журналісти Telegram-каналу "112".

Global Safe Group - одна з найбільших компаній в сфері індивідуальної і корпоративної безпеки. Раніше Щепетьєв очолював компанію "Цезар сателіт", яка також займалася установкою систем захисту.

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...