У Росії запропонували зачислити Жириновського до "лику святих"

У Росії одіозного голову партії ЛДПР Володимира Жириновського, який помер 6 квітня 2022 року, запропонували зарахувати до "лику святих". Його прихильники вважають скандального політика "пророком сучасності та героєм свого часу". Відповідну петицію із проханням до патріарха Кирила зареєстрували на сайті change.org, передають Патріоти України.

Автори вказали, що прогнози Жириновського виявилися "пророчими". "Він спрогнозував початок СВО, мобілізації та багато інших подій", – йдеться у тексті звернення.

Також у петиції запевнили, що за своє життя скандальний політик нібито не був помічений у богохульстві, але був зразковою православною людиною.

Водночас, як зазначили пропагандисти, у партії ЛДПР відмовилися коментувати вказану петицію та явно їй не зраділи. Зі свого боку реакція мережі на таку новину не забарилася. Користувачі посміялися та зазначили: "Яка країна, такі і святі".

"Жириновського хочуть зарахувати до лику святих. Це дно. Придурки!", "Святий пі**абол, начебто звучить", – писали в мережі.

Зірка Титаніка і Володаря перснів: Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...

Це порнософт чи реклама колготок?: Кандидатку від Польщі на вибори до Європарламенту розкритикували за фото

неділя, 5 травень 2024, 19:51

Речницю польської партії "Конфедерація" Еву Зайончковську-Гернік, яка балотується на вибори до Європейського парламенту, розкритикували за агітаційне фото. Про це повідомляє Polskie Radio, передають Патріоти України. Один із лідерів "Конфедерації" Слав...