У Росії жорстоко вбили юного футболіста

Єгор Дробиш з 2016 по 2019 рік був лідером дублюючого складу ФК "Іртиш" і одним з кращих бомбардирів команди.

В Омську вбили колишнього гравця футбольного клубу "Іртиш" Єгора Дробиша. 21-річний півзахисник загинув від удару ножем в серце. Про це повідомляє прес-служба клубу, передають Патріоти України.

Єгор був одним з лідерів молодіжної команди, однак за основний склад встиг відіграти лише три матчі в 2019 році. Як повідомляє видання "Новий Омськ", Дробиш помер від ножових поранень, отриманих в ході бійки. Інцидент стався в ніч на 27 січня, на одній з вулиць Омська.
За даними Telegram-каналу Life Shot, напередодні пізно ввечері Дробиш повертався з приятелем з пивного магазину. Обидва були напідпитку. У провулку на молодих людей напали невідомі з ножем. Єгор помер на місці, його 22-річний друг зараз в реанімації у важкому стані. Нападників шукає поліція.

Загиблий Єгор Дробиш з 2016 по 2019 рік був лідером дублюючого складу ФК "Іртиш" і одним з кращих бомбардирів команди. Однак закріпитися в "основі" команди з Омська півзахисник не зміг. В останні два роки Єгор грав на аматорському рівні, беручи участь в змаганнях з міні-футболу.

У Міненерго відповіли, чи розглядають питання підвищення тарифів на електроенергію для населення

четвер, 28 березень 2024, 16:30

Міністерство енергетики України зараз не розглядає питання підвищення тарифів на електроенергію для населення. Про це 27 березня міністр енергетики Герман Галущенко заявив в ефірі національного телемарафону, фрагмент якого в Telegram опублікувала пресс...

Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...