У Росії знайшли мертвою відому співачку (фото)

У Росії знайдена мертвою відома поп-співачка Юлія Гольдіна. Як пишуть росЗМІ, 28-річна артистка загинула в результаті зіткнення катера "Сільвер" та човен "Казанка" на Волзі, повідомляють Патріоти України.

Трагедія сталася ще 21 червня біля Самари в 300 метрах від берега. На човні "Казанка" знаходилися п'ять осіб, четверо з яких врятував очевидець, який пропливав поруч на моторному човні. Троє потрапили в лікарню з серйозними травмами. Юлія також була на "Казанці". Вона пропала безвісти. Тіло дівчини було знайдено лише 23 червня.

Додамо, що Гольдіна виступала як сольна виконавиця, а також була вокалісткою групи Miracle Project. Разом з колективом вони виступали на фан-фестивалі під час Чемпіонату світу з футболу. Крім співочої кар'єри Юлія вела свій блог в Instagram і була справжньою зіркою в Самарі та інших містах.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...