У російській республіці Комі горять резервуари з нафтою, є жертва та постраждалі (відео)

Компанія Лукойл-комі повідомила, що загоряння нібито сталося під час проведення робіт підрядною організацією "Эколайф", причому один співробітник загинув, а двоє постраждали. Про це повідомляє російське пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України.

Воно також стверджує, що, за словами міністерки природних ресурсів та охорони навколишнього середовища регіону Катерини Кисилевич, загоряння відбулося під час очистки порожнього резервуару, а здетонувати могли залишкові гази.

Пізніше Кисилевич повідомила, що ситуація ускладнилася. «Загоряння перекинулося на сусідній резервуар, де є нафта. Перша ємність розвалилася, її гасять, другий резервуар заповнений нафтою на висоту від 5−7 метрів. Нафтопровід знаходиться під землею, загрози немає. Поруч резервуари, що стоять, наповнені водою», — написала вона у своєму Telegram-каналі.

В МНС РФ повідомили, що площа пожежі складає 360 квадратних метрів.

У гасінні пожежі беруть участь 80 людей та 25 одиниць техніки.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...