У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа на фабриці (фото, відео)

В Алтайському краї пожежники ліквідують спалах в адміністративній будівлі «Барнаульського меблевого комбінату». Про це повідомляє пресслужба МНС Росії, передають Патріоти України.

«Площа пожежі в Барнаулі збільшилася до 6 000 квадратних метрів. Підрозділи МНС Росії перешкоджають переходу вогню на резервуари з паливно-мастильними матеріалами», – ідеться у повідомленні.

На місці працюють 68 спеціалістів та 20 одиниць техніки, у тому числі пожежний поїзд. Раніше пресслужба МНС Росії повідомила, що загоряння сталося у шестиповерховій будівлі «Барнаульського меблевого комбінату».


Воротар збірної України забив неймовірний гол у чвертьфіналі ЧС-2024 (відео)

неділя, 29 вересень 2024, 22:02

Збірна України з футзалу здобула впевнену перемогу над командою Венесуели з рахунком 9:4 у чвертьфіналі чемпіонату світу-2024, передають Патріоти України. . Цікаво, що сьомий гол у складі українців забив воротар Олександр Сухов. На 27-й хвилині Сухов ...

У російському Барнаулі спалахнула масштабна пожежа на фабриці (фото, відео)

неділя, 29 вересень 2024, 20:15

В Алтайському краї пожежники ліквідують спалах в адміністративній будівлі «Барнаульського меблевого комбінату». Про це повідомляє пресслужба МНС Росії, передають Патріоти України. «Площа пожежі в Барнаулі збільшилася до 6 000 квадратних метрів. Підрозд...