Будні скреп: У російському літаку під час польоту загорілося крісло

Літак благополучно здійснив посадку в Анталії, у результаті інциденту ніхто не постраждав, але авіакомпанія планує домогтися посилення правил безпеки на борту.

Літак компанії Red Wings. Фото: ТАСС.

На борту літака авіакомпанії Red Wings, який 26 березня виконував рейс Єкатеринбург — Анталія, стався спалах обшивки крісла через використання пасажиром запальнички, повідомляють Патріоти України із посиланням на авіаперевізника.

"Одразу ліквідували тління обшивки. Загрози для продовження виконання польоту не було. Командир повітряного судна прийняв рішення продовжити політ", — заявила прес-служба Red Wings.

Літак благополучно здійснив посадку в Анталії, у результаті інциденту ніхто не постраждав, але авіакомпанія планує домогтися посилення правил безпеки на борту. "Авіакомпанія Red Wings після завершення внутрішнього розслідування планує виступити з пропозицією до Росавіації щодо заборони проносити запальнички на борт літака", — заявили в прес-службі авіаперевізника.

Але в Держдумі РФ заявили, що не бачать в цьому необхідності. "Якби це була системна проблема, тоді не було б питань. А через один факт щось знову посилювати не має сенсу. У нас досить жорстке насправді законодавство в плані поведінки на борту", — заявив член комітету з транспорту і будівництва Держдуми Дмитро Іонін "РИА Новости".

Джерело: РБК.ру

Мобілізація в Україні: Чи буде кримінальна відповідальність за непроходження ВЛК

субота, 4 травень 2024, 11:30

У Верховній Раді триває робота над законопроєктом № 10379, що передбачає збільшення штрафів за порушення правил військового обліку, передають Патріоти України. Профільний Комітет провів позачергове засідання, опрацював і затвердив таблицю до другого ...

"ПриватБанк" блокує картки: Названо причину, через яку обмежать рахунок будь-кого

субота, 4 травень 2024, 10:28

Клієнтка ПриватБанку поскаржилась на блокування свого рахунку в банку. За її словами, блокування відбувалось після того, як людина, яка робила їй переказ, поскаржилась на шахрайські дії, передають Патріоти України. Про це клієнтка банку написала в спе...