У Ростові-на-Дону загинуло двоє українців з окупованого Донбасу, ще двоє поранено

Речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко підтвердив, що в результаті ДТП з пасажирським автобусом у Росії загинули двоє громадян України, повідомляють Патріоти України..

За інформацією Генерального консульства України в Ростові-на-Дону, в результаті ДТП на території Красносулінського району Ростовської області загинули двоє громадян України - чоловік і жінка.

Також Ніколенко зауважив, що ще двоє українських громадянок отримали травми середнього ступеня тяжкості і госпіталізовані до Красносулінської районної лікарні. Їм надається медична допомога.

Загалом в автобусі, який їхав з Москви до окупованого Донецька, були 18 осіб, з них 15 громадян України. На даний момент триває встановлення обставин ДТП.

За словами речника МЗС, українське консульство проінформувало рідних загиблих і постраждалих українців. З іншими громадянами встановлено зв'язок.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...