У Ростові помер відомий член НЗФ з батальйону Прилєпіна (фото, відео)

«Дон» озвучував стандартні фейки російської пропаганди про «українських карателів», а також скаржився, що з Росії в «Л/ДНР» їдуть воювати, як правило, неблагополучні верстви населення.

У лікарні російського міста Ростова-на-Дону 19 жовтня помер після операції відомий член НЗФ «ДНР» відомий по позивному «Дон». Про його смерть повідомив в Twitter український блогер Necro Mancer з посиланням на повідомлення найманців, передають Патріоти України.

Як стало відомо, поховають російського найманця в непідконтрольному Україні Луганську. Зазначається, що «Дон» озвучував стандартні фейки російської пропаганди про «українських карателів», а також скаржився, що з Росії в «Л/ДНР» їдуть воювати, як правило, неблагополучні верстви населення. Член НЗФ був у складі нині ліквідованого батальйону російського письменника Захара Прилєпіна - 4-м ршбсн «ДНР», а також служив командиром розвідвзводу.

Не зелені чоловічки: Науковці назвали справжній колір іншопланетян та їхньої планети

субота, 20 квітень 2024, 9:32

Науковці заявили, що іншопланетне життя може бути фіолетовим, а не зеленим. Про це пише NDTV з посиланням на дослідження, опубліковане в журналі Monthly Notices of the Royal Astronomical Society. . Згідно з дослідженням, іншопланетяни можуть мешкати...

У сотні разів далі від Сонця ніж Земля: Науковці з'ясували, що в Сонячній системі існує ще одна планета

субота, 20 квітень 2024, 9:23

Вчені стверджують, що їм вдалося виявити нові докази того, що в Сонячній системі існує дев'ята планета. Про це пише Independent. Автори нового дослідження тепер стверджують, що їм вдалося виявити ще більше доказів того, що дев'ята планета все ж існує н...