У салоні було багато пасажирів: В Одесі автобус після зіткнення з чотирма авто влетів у будівлю (фото, відео)

Автобус врізався у двері магазину. Фото: прес-служба Нацполіції.У середу, 19 січня, рейсовий автобус марки MAN в Одесі врізався в будівлю салону Harley-Davidson Odessa, зачепивши чотири автомобілі й дерево. Двох людей госпіталізували. Аварія трапилася на вулиці Разумовській, 19. Про це повідомляє Vgorode, кадри з місця НП виклали у соцмережах очевидці, передають Патріоти України.

Попередньо, водій транспортного засобу, що належить перевізнику Gunsel, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Водночас він зачепив Hyundai Tucson і SantaFe, Daewoo Lanos, Chevrolet Aveo.

За інерцією, продовживши рух, автобус виїхав на тротуар і спочатку наїхав на дерево, а потім у скляні двері будівлі магазину.

Очевидці ДТП розповіли, що водій MAN знепритомнів, його забрала до лікарні швидка допомога. Також внаслідок аварії до госпіталізували водія Chevrolet.

У мережі пишуть, що в салоні автобуса було багато пасажирів. Інформація щодо інших постраждалих уточнюється. На місці автопригоди працювали правоохоронці, рятувальники і медики.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...