"У салоні стояла мертва тиша": Пасажир розповів про аварію літака в Підмосков'ї (фото)

Одна мама синові говорила, що йому буде що розповісти 1 вересня в школі.

Борис Швайгер. Фото: соцмережі.

Пасажир літака А-321 рейсом Москва – Сімферополь, який здійснив аварійну посадку посеред поля в Підмосков'ї, Борис Швайгер розповів деталі інциденту. Спогадами про "друге народження" поділився він в коментарі "Комсомольськой правде", передають Патріоти України.

Чоловік розповів, що повинен був летіти напередодні, проте випадково взяв квиток на фатальний літак 15 серпня. "У літаку стояла мертва тиша. Про посадку не говорили. Всі розуміли, що відбувається. Літак знижувався, земля була близько. Я боявся навіть сказати, що бачу іскри з двигунів, вони горіли. Секунди вирішували все. І я ж спеціально беру місце біля двигуна, щоб сказати, якщо щось таке побачу. Але в реальності не став кликати когось, розводити паніку. Я розумів, що літак падає і бігти до стюардеси небезпечно – краще залишитися на місці. Але ми приземлилися. Люди в паніці самі відкрили одні двері. З'явилися надувні трапи, екіпаж знову з'явився, зпускалися жінки з дітьми", – поділився він.

За словами Швайгера, вже за бортом літака люди шукали один одного. І прагнули відійти подалі – побоювалися, що літак вибухне. "Хвилин 15 паніка, страх і усвідомлення ситуації. Потім вийшов пілот, сказав, що в 300 метрах аеропорт, показав напрямок, куди нам треба йти по кукурудзяному полю. І ми один за одним пішли. Чув, як мама синові говорила, що йому буде що розповісти 1 вересня в школі. Думаю, що вона намагалася бадьорити сина, не нагнітати", – розповів пасажир.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...