У шахи граєш - ЗСУ допомагаєш: На вулицях Луцька восьмирічний школяр збирає гроші на армію

У Луцьку восьмирічний школяр Савелій, який переїхав до міста з Бучі, грає у шахи з перехожими на гроші. Усі виграні кошти хлопець віддає волонтерам, передають Патріоти України.

Вже чотири роки хлопець займається шахами. Підтримують його у цьому мама та дід, у той час як батько від першого дня пішов у територіальну оборону на Київщині і зараз продовжує нести службу, пише Суспільне.

Якщо люди хочуть просто залишити гроші не граючи при цьому, то вони також можуть це зробити. За словами хлопця, фіксованої суми вартості гри немає, тому перехожі залишають, хто скільки може.

Так, за годину юний шахіст зіграв три партії та зібрав 340 гривень. Зібрані гроші разом з братом відніс до центрального пункту допомоги Луцька.

Інакше проблем буде багато! Названо бренди машин, які в жодному разі не варто "брати з рук"

неділя, 28 квітень 2024, 7:28

Купівля авто "з рук" може здатися вигідним рішенням, адже воно значно дешевше, ніж нове. Проте, важливо пам'ятати, що вживане авто - це завжди ризик, передають Патріоти України. Є деякі бренди та моделі авто, які мають проблеми з надійністю, тому їх кр...

Українці ризикують втратити до 50% пенсії: У чому причина і що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 6:50

Українські пенсіонери ризикують втратити від 20% до 50% виплат за рішенням суду. Це можливо у разі наявності боргів, які пенсіонер не в змозі погасити іншим чином. Про це йдеться у роз'ясненні Міністерства юстиції, передають Патріоти України. "Заходами...