У Шанхаї офіційно відкрився найвищий у світі готель-хмарочос висотою понад 600 метрів (фото)

Найвищий у світі готель J Hotel Shanghai Tower відкрили у Китаї і він вже активно приймає постояльців.

Як повідомляє The Paper, висота будівлі – 632 метра, це друга за висотою будівля у світі, вище лише хмарочос Burj Khalifa (828 метрів), який побудували у Дубаї.

На останньому 120-му поверсі J Hotel Shanghai Tower знаходиться ресторан, з вікон якого відкривається вид на все місто, набережну річки Хуанпу.

Крім ресторану та апартаментів, тут на 84-му поверсі знаходиться басейн. До слова, номерний фонд складається з 164 номерів, з них 43 – люксові. Також у будівлі розташовуються офіси, магазини, спортклуби і різні розважальні зони.

Будівництво об'єкта обійшлося у 2,3 млрд доларів.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...