У школі на Луганщині підліток влаштував різанину (фото)

В Луганській області сталася надзвичайна подія за участі дітей. В місті Новодружеськ під час конфлікту між підлітками один з них завдав ножового поранення іншому. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Луганській області, передають Патріоти України.

Інцидент стався на спортивному майданчику на території однієї зі шкіл м. Новодружеськ, де між двома хлопчиками зав'язався конфлікт. Під час сварки 13-річний учень 7-го класу почав бити 12-річного учня 5-го класу, а молодший дістав кухонний ніж та двічі вдарив кривдника.

Потерпілого підлітка з ножовим пораненням госпіталізували до лікарні, зараз його життю загрози немає. Інформація про подію надійшла до поліції від класного керівника 7-го класу. Співробітники слідчо-оперативної групи та ювенальні поліцейські, які прибули на місце події, встановили причини конфлікту між підлітками і те, що один з них приніс ніж, щоб вирізати рогатки.

За даним фактом відомості внесені до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 125 КК України "Умисне легке тілесне ушкодження". На місці події працюють поліцейські.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...