У штабі ООС розвінчали фейк про останні події на Донбасі

У пресслужбі Операції об'єднаних сил (ООС) спростували дані про те, що нібито у зв'язку з протестами в Києві із зони ООС виводяться підрозділи Національної гвардії, передають Патріоти України.

"Всі виконують завдання так, як має бути", – заявили вони, коментуючи інформацію, оприлюднену в Telegram-каналі "Сварщик".

"У соціальній мережі кожен може писати все, що вважає за потрібне. Але у нас ніяких заходів не проводиться. Це все, що я можу сказати про Telegram-канал "Сварщик", – підсумували в ООС.

У прес-службі Національної гвардії України також спростували повідомлення. "Ця інформація не відповідає дійсності", – відповіли там на питання.

Нагадаємо, 3 жовтня цей ресурс опублікував повідомлення про те, що нібито через "заворушення українських націоналістів" до столиці України спрямовуються підрозділи Нацгвардії, які наразі перебувають на Донбасі.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...