У соцмережах знайшли акаунти підозрюваного і свідка у справі про вбивство 5-річного хлопчика на Київщині

Улюбленими хобі свідка, як виявилося, є море та алкоголь.

Василь Крутчак. Фото: соцмережі.

Журналіст-розслідувач Василь Крутчак розшукав профіль одного з підозрюваних у вбивстві 5-річного Кирила Тлявова - 31-річного Івана Приходька. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Один з мусорів, який причетний до смерті п'ятирічного хлопчика в Переяслав-Хмельницькому", - підписав знімок поліцейського Василь Крутчак. На сьогоднішній день сторінки Івана Приходька в соцмережі вже немає.

Однак в соцмережі Facebook все ще можна виявити аккаунт Дмитра Кривошея - чоловіка, який проходить у справі, як головний свідок. Власне, і вся фабула провадження базується на його свідченнях. Судячи з кількох фото, представлених на сторінці Кривошея, його нечисленними захопленнями є алкогольні напої та відпочинок на морі.

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...