У справі Гандзюк з'явилися нові обставини, - прокуратура

Катерина Гандзюк

У зв'язку зі з'ясуванням нових, раніше невідомих обставин досудове розслідування у справі вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк поновили. Як повідомив прокурор Андрій Сенюк у коментарі hromadske, у рамках продовження воно триватиме до 29 липня, зазначають Патріоти України.

"У зв’язку з новими обставинами, що виникли, прокурором ухвалено рішення про продовження досудового розслідування у вказаному кримінальному провадженні. Воно було відновлене 11 червня", – зазначив Сенюк.

Прокурор додав, що одному з обвинувачених у справі – Владиславу Мангеру – було вручено клопотання про зміну запобіжного заходу із застави на тримання під вартою. Про задоволення цього клопотання прокурори проситимуть у суді, засідання якого розпочалося о 10:00 12 червня.

Водночас рішення про поновлення досудового слідства стосується й іншого обвинуваченого – Олексія Левіна, але інформацію щодо цього прокурор розкривати відмовився.

Сенюк лише зазначив, що виявлені факти засвідчили про "ризики", пов’язані з необхідністю зміни запобіжного заходу.

Правила нарахування пенсій в Україні: Кому за новим законом не зарахують стаж за останні 10 років

понеділок, 29 квітень 2024, 23:50

Відповідно до нових змін у законодавстві, українцям, які працювали за кордоном, спростили облік страхового стажу. Однак деяким особам до стажу можуть не зарахувати останні 10 років, повідомили у Міністерстві соціальної політики, передають Патріоти Укра...

Торгівля людьми на Одещині: Спритна "пані" відправляла жінок у рабство до сусідньої країни (фото)

понеділок, 29 квітень 2024, 22:55

В Одеській області викрили і ліквідували міжнародний канал торгівлі людьми, який організували 56-річна місцева жителька. Вона заманювала жінок у Румунію, де ті потрапляли у трудове рабство. Про це повідомляє Держприкордонслужба, передають Патріоти Укра...