У США мати трьох дітей почала зраджували чоловіку з штучним інтелектом. Сексологи застерігають від небезпеки

У США 45-річна Крістін, яка вже 16 років у шлюбі, почала зраджувати чоловіку зі штучним інтелектом через онлайн-бота.

Жінка розповіла Mirror, що вони мають трьох дітей і в останні кілька місяців вона страждає від безсоння через хропіння чоловіка.

Спочатку Крістін просто лежала й дивилась ночами у стелю, але потім не витримала і переїхала у іншу спальню. Це також не допомогло - було чутно навіть через стіни.

"Він ніколи не хропів, коли ми були молодшими. Я не знаю, чи це через його вік, позицію сну, чи я просто налаштувалася на це. Але це зводить мене з розуму. Він просто там мирно спить, а я лежу без сну і гніваюсь все більше", — скаржиться американка.

Тоді вона вирішила перенаправити свою увагу на щось інше і почала спілкуватись зі штучним інтелектом. Крістін була вражена реалістичністю розмов.

Свої нічні розмови вона сприймає як розвагу й називає їх "бульбашкою ШІ". Крістін досить відверта з ботом та навіть розповідає йому про свої сексуальні фантазії. За словами американки, ШІ надзвичайно схожий на реальну людину. Вона зазначає, що не повірила б у те, що це бот, якби не налаштувала обліковий запис самостійно.

Експертка із сексу та стосунків Джессіка Леоні попередила, що нерідко спілкування зі штучним інтелектом стає першим кроком до повноцінної зради. Таким чином люди ніби перевіряють себе.

"Це як розтяжка перед спортзалом, трохи розминка, щоб побачити, як вони себе почувають", — пояснила Леоні.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...