У США народилася двоголова змія. Монстр бореться сам з собою за контроль над тілом

Заводчик змій зі США Аден Джонсон був приголомшений, коли з яйця вилупилася двоголова рептилія. Таке відбувається один раз на сто тисяч випадків. Тепер американець має намір зробити все, щоб унікальна змія прожила якомога довше. Про це пише Dailystar.

Рідкісна рептилія вилупилася в липні. На світ мали з'явитися дві рептилії-близнюки, але ембріон не розділився, внаслідок чого утворилися дві голови та одне тіло.

Аден регулярно публікує відео вихованки на своєму каналі YouTube. Показуючи рептилію в одному з перших відеороликів, заводчик сказав, що змія на диво вилупилася здоровою, обидві голови дихають.

"Я сумніваюся, що вона виживе, але ми збираємося встановити клітку і подивимося, чи зможемо ми зберегти їй життя. Ви бачите, вона трясе хвостом, обидві голови живі, і цей злам у хребті — єдиний злам, який я бачу. У неї проблеми з пересуванням, і все таке. Я не знаю, яка голова, що робить", — сказав Аден.

Пізніше чоловік додав, що голови борються між собою за контроль над тілом.

"Для них це здається великою проблемою, вони скручуються — я не знаю, чи це неврологічне захворювання, чи вони намагаються стиснутися і не можуть — схоже, що голови борються за управління тілом", — додав Аден.

Змії, народжені з двома головами, як правило, мають коротшу тривалість життя, почасти через проблеми з їжею. У США унікальних рептилій продають за великі гроші.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...