У США почали випускати пиво на честь захисників "Азовсталі" (фото)

На честь захисників "Азовсталі" у США почали випускати пиво. Дизайн банки виготовлений у темно-синьому кольорі зі стилізованим малим гербом України – тризубом. Під ним – напис AzovStal. Виробництво розташоване у місті Ноблсвілль, штат Індіана. Про це повідомив мер Житомира Сергій Сухомлін, передають Патріоти України.

"Він показав фотографію банок пива "Азовсталь" і пояснив, що готується рішення щодо встановлення побратимських відносин з Ноблсвіллем", – йдеться в повідомленні.

При цьому наголошується: майбутнє побратимство Житомира та Ноблсвілля стане взаємовідповідним для обох міст. Очікується, що воно передбачатиме взаємний розвиток:

  • бізнесу;
  • туризму;
  • торгівлі;
  • залучення інвестицій.

Василь Ломаченко здобув дострокову перемогу: відео потужного нокауту

неділя, 12 травень 2024, 12:59

У неділю, 12 травня, український боксер Василь Ломаченко яскраво нокаутував австралійця Джорджа Камбососа та завоював вакантний пояс чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі, повідомляють Патріоти України. Поєдинок в австралійському місті Перт закін...

Кара небесна? Росія продовжує йти під воду - в одній з областей затоплено сотні будинків

неділя, 12 травень 2024, 12:23

У країні-агресорці РФ через паводки в Омській області прорвало дамбу. Про це пишуть росЗМІ. Губернатор Омської області Віталій Хоценко повідомив, що вранці, 11 травня, рівень води в річках Іртиш, Ішим, Туй зростає. "Загроза затоплення населених пунктів...