Збиралися на відпочинок, але все пішло не за планом: У США подружжя померло від COVID-19 в один день

Подружжя з американського міста Детройт померли від коронавірусу в різних лікарнях в один день. Про це повідомляє сайт телеканалу Fox 2, зазначають Патріоти України.

Пара прожила у шлюбі 22 роки, і за цей час у них народилися семеро дітей. У серпні родина збиралася на відпочинок до Флориди, щоб відсвяткувати річницю весілля. Напередодні поїздки чоловікові стало зле він і залишився вдома.

За два дні жінка заразилася коронавірусною інфекцією та потрапила до лікарні у Флориді. А чоловік з COVID-19 був доправлений до лікарні у Детройті. Їх підключили до апарату штучної вентиляції легень. Однак 7 вересня вони померли з різницею у декілька годин.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...