У США поліція застрелила 15-річну темношкіру дівчину, спалахнула нова хвиля масштабних протестів (фото, відео)

У місті Колумбус, штат Огайо, США, поліцейські застрелили 15-річну темношкіру дівчинку Макію Браянт. Незадовго до трагедії у вівторок, 20 квітня, правоохоронців викликали з повідомленням про спробу нанесення ножового поранення. Офіцери прибули о 16:45 за місцевим часом, і незабаром після цього з'явилася інформація про стрілянину за участю поліції, передають Патріоти України.

Гейзел Браянт, яка назвала себе тіткою дівчинки, розповіла журналістам, що вона жила в прийомній сім'ї по сусідству. Повідомляється, що підліток посварилася з кимось із сім'ї. Браянт стверджувала, що у її племінниці був ніж, але дівчина впустила його, перш ніж офіцер вистрілив у неї кілька разів.

Протестувальники відтоді зібралися на місці події. Ендрю Гінтер, мер Колумбуса, написав у себе в Twitter, що влада працює над переглядом відеозаписів інциденту з камер.

"Сьогодні вдень трагічно загинула молода дівчина. Ми не знаємо всіх деталей. Є запис інциденту з натільної камери. Ми працюємо над тим, щоб розглянути його якомога швидше. BCI перебуває на місці і проводить незалежне розслідування", – зазначив мер.

Відео з нагрудної камери поліцейського:

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...