У США розробляють план щодо контактів з НЛО для військових пілотів, - Business Insider

Контакти пілотів Збройних сил США з невідомими об’єктами в небі знову змушує Департамент оборони країни діяти. Власне, у Військово-морських силах підтвердили, що військові розробляють інструкцію, яка визначить формальний процес для пілотів і військового персоналу для повідомлення про спостереження НЛО, повідомляють Патріоти України.

Як пише Business Insider, робота почалася через зростання випадків, які у ВМС називають «вторгненням передового літального апарата в розташування ударних військово-морських сил на авіаносцях». Читайте також США, Росія і Китай змагаються за технології НЛО – екс-конгресмен «Впродовж останніх років була ціла низка повідомлень про неавторизовані чи невизначені літаки, які заходили в радіуси під контролем військових і у визначений авіапростір», - сказав прес-секретар ВМС США.

«З міркувань безпеки і захисту, ВМС і ВПС США ставляться до цих повідомлень дуже серйозно і розслідують кожен з випадків», - додали американські військові. Щоб покращити майбутні розслідування, ВМС хоче встановити формальну процедуру, щоб про такі «підозрілі вторгнення дізнавалися відповідні органи».

Також повідомляється, що робота в цьому напрямку наразі триває. Хоч вона відбувається без будь-якого визнання існування позаземного життя, ініціатива дає зрозуміти, що в Департаменті оборони визнають автентичність низки задокументованих контактів з НЛО за останні роки. І вони достатньо справжні, щоб на їхній підставі можна було починати розслідування.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...