У США в жахливій автокатастрофі загинула переможниця конкурсу краси (фото)

У США, в штаті Меріленд загинула переможниця конкурсу краси та учасниця конкурсу "Міс Земля" 32-річна Заниб Навід. Деталі трагедії повідомляє видання People, передають Патріоти України.

Заниб Навід не впоралася з керуванням свого автомобіля Mersedes CL2, її машину занесло і викинуло на бордюр. Після цього автомобіль перекинувся. Молоду жінку від удару викинуло з машини. Вона померла на місці аварії ще до приїзду медиків.

"Міс Пакистан Світ" Заниб Навід народилася в Лахорі, проживала у місті Помона в штаті Нью-Йорк. У 2011 році вона закінчила американський університет Пейс. Переможницею конкурсу краси вона стала в 2012 році в місті Торонто. Дівчина отримала титул Miss Pakistan World. Це єдиний пакистанський конкурс краси, який визнаний у світі. Учасниці – дівчата з різних країн світу з пакистанським походженням.

Заниб представляла Пакистан на міжнародному конкурсі Miss Earth, а після – стала президентом конкурсів "Міс Пакистан" і "Місіс Пакистан США". Відомо, що нещодавно вона вийшла заміж.

"Заниб була сильною, всі хто її знав – можуть підтвердити її сильну волю. Вона завжди досягала своїх життєвих цілей і проклала свій власний шлях до успіху. У неї було велике майбутнє. Бути королевою краси в такій країні як Пакистан – дуже важка робота!" – написали колеги і друзі жінки в соціальних мережах.

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...

Накивала п'ятами чи спіймали? У Росії зникла ексдружина затриманого за хабарі заступника Шойгу

середа, 24 квітень 2024, 18:43

Родичі ексдружини затриманого за хабарі заступника міністра оборони РФ Тимура Іванова - Світлани Захарової - не можуть зв'язатися з нею. Згідно з непідтвердженими даними, 50-річна жінка, відома також під прізвищами Маніович та Іванова, могла бути затри...