У США вибухнула і згоріла Tesla Model S Plaid, водій дивом врятувався. Адвокат потерпілого вимагає зупинити продаж нового електрокару Ілона Маска

Лише через декілька тижнів після офіційної презентації і надходженню у продаж новітній електрокар Tesla Model S Plaid загорівся на дорозі, повідомляє Washington Post. Інцидент трапився на околиці Філадельфії, зазначають Патріоти України.

Власник автомобіля помітив, як з його машини несподівано пішов дим, а потім з'явився вогонь.

За словами адвоката потерпілого Марка Герагоса, його клієнт на деякий час опинився заблокований всередині електрокара, але все ж зміг вибратися з неї самостійно. Model S Plaid проїхав ще близько 25 метрів, перш ніж опинився повністю охоплений полум'ям.

Над гасінням електромобіля працювали дві пожежні команди. Їм довелось близько 90 хвилин поливати автівку водою, щоб повністю ліквідувати вогонь і охолодити батареї.

Машина вигоріла фактично дотла і перетворилась в купу металолому. Про те що це саме новенька Tesla Model S Plaid свідчать передня частина автомобіля і колеса, які чудом вціліли і пожежні показали їх на знімках.

Tesla поки не випустила офіційного коментаря щодо ситуації.


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...