У США знайшли поле, забите нікому не потрібними розкішними Ferrari

Доля цих колись прекрасних машин досить сумна і навіть гірка.

Фото: DailyMailУ Сполучених Штатах Америки прямо під відкритим небом стоїть кілька десятків розкішних автомобілів Ferrari, пише DailyMail, передають Патріоти України . Дане збіговисько автомобілів зовсім не якась екзотична виставка або колекція. Насправді доля цих машин досить сумна. Даний прецедент прекрасно ілюструє те, як кращі задумки можуть відразу обернутися в прах.

Колись всі автомобілі, зібрані зараз на полі, були частиною колекції одного заможного американця, ім'я якого сьогодні не розголошується. Першим експонатом колекції став Chevrolet Corvette, після чого «гараж» був поповнений ще 20 видами екзотичних автомобілів від європейських виробників. У їх числі були Lamborghini, Lotus, Rolls-Royce, Porsche і Ferrari. Лише через декілька років в даній колекції вже було 13 рідкісних авто марки Ferrari.

У колекції можна було побачити такі знамениті моделі, як Mondial і 400i Grand Tourrer, 328 і 348, 308 і Testarossa. Однак, несподівано для самого колекціонера все скінчилося.

У 2011 році господар машин серйозно захворів і більше не міг не тільки збирати машини, але і сидіти за кермом. Стан господаря стрімко погіршувався, і він передав колекцію розкішних машин в гараж свого друга. У останнього, втім, виникли фінансові проблеми, і новий господар не зміг платити за парковку.

У підсумку вся колекція раритетних автомобілів вирушила просто у відкрите поле. Тут вони і залишилися стояти, опинившись заручниками природи. Під дією сонячних променів і дощу, без належного захисту і догляду машини стали швидко приходити в непридатність. Відомо, що рік тому частина автомобілів розібрали місцеві офіційні відповідних марок. Решта ж розкішних автівок, просто продовжують гнити під відкритим небом.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...