У старого гавкуна життя тільки починається: У США собака дістав у спадок $5 000 000 (відео)

Що буде з грошима, які залишаться у фонді, коли Лулу, якій вісім років, помре, в заповіті не уточнюють.

Після смерті господаря собака американського бізнесмена Білла Дорріса (Bill Dorris) дістав у спадок $5 млн. Про це повідомляє місцевий телеканал WTVF, передають Патріоти України.

Наприкінці 2020 року Дорріс помер у віці 84 років. Згідно з його заповітом, гроші помістять у спеціальний фонд. Його будуть використовувати для компенсації витрат на утримання тварини.

В останні роки Дорріс багато часу проводив у роз'їздах. Поки його не було, за бордер-коллі на прізвисько Лулу доглядала знайома бізнесмена Марта Бертон. Дорріс просив, щоб вона й надалі доглядала за собакою і після його смерті.

"Він просто дуже любив цього собаку", – прокоментувала його рішення Бертон і назвала Лулу "гарною дівчинкою". Вона не планує купувати собачу миску із цільного золота або інкрустований діамантами нашийник – у заповіті вказано, що керівник фонду просто відшкодує їй розумні щомісячні витрати.

Що буде з грошима, які залишаться у фонді, коли Лулу, якій вісім років, помре, в заповіті не уточнюють.

Дорріс був юристом, бізнесменом, а також власником і другом автора скандально відомого пам'ятника одному з перших лідерів Ку-Клукс-Клану, колишньому конфедератському генералу Натаніелю Бедфорду Форресту. Хоча Дорріс заперечував, що він расист, він називав рабство "формою соціального забезпечення афроамериканців". Пам'ятник стояв поруч із міжштатною магістраллю, і його регулярно намагалися знищити. Дорріс часто давав інтерв'ю засобам масової інформації, захищаючи своє право виставляти статую Форреста та його прапори. Майбутнє цієї статуї визначать у суді щодо спадкових справ, зазначає телеканал.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...