У столиці Єгипту під час баскетбольного матчу обрушилася трибуна, десятки постраждалих

Обвалення трибуни в Каїрі

У Каїрі, під час баскетбольного матчу впала трибуна. Щонайменше 27 людей отримали травми, повідомляє AP.

Зазначається, що у більшісті потерпілих діагностували переломи. Вони перебувають у лікарнях, їхнім життям нічого не загрожує.

Офіційні особи заявили, що частина сидінь впала на глядачів під час матчу за Суперкубок між каїрським Аль-Ахлі та олександрійським Іттіхадом після тисняви на трибунах. Спортивна влада звинуватила в інциденті вболівальників команди Іттіхад.

У зв'язку з НП гра була перервана. Як зазначили в МОЗ Єгипту, для евакуації постраждалих було задіяно 21 машину швидкої допомоги. Причиною обвалення конструкцій на трибуні офіційні особи називають дії вболівальників.
Обвалення сталося у спорткомплексі Хасана Мустафи. Він був відкритий у 2020 році і приймає змагання з кількох видів спорту, у тому числі з баскетболу та гандболу.

Новий закон про мобілізацію: У Міноборони розповіли, що чекає на "обмежено придатних"

вівторок, 21 травень 2024, 0:30

Речник Міністерства оборони України, старший лейтенант Дмитро Лазуткін пояснив, що чекає на "обмежено придатних" після 18 травня - коли новий закон про мобілізацію вступив в силу. Про це він розповів в інформаційному дайджесті МОУ на Youtube-каналі. ...

Не всі та не у кожного: У кого й чому можуть забрати авто на потреби ЗСУ

вівторок, 21 травень 2024, 0:22

Згідно зі змінами, які запроваджуються новим законом про мобілізацію, тепер в Україні можуть безоплатно вилучати автомобілі в українців на потреби Збройних сил із матеріальним відшкодуванням після демобілізації. Однак забиратимуть авто не в усіх і за п...