У столиці пошесть змій. Плазуни лякають киян навіть на вулицях: Зоологи розповіли, що відбувається (відео)

В Києві засилля змій в парках та на вулицях

У Київському зоопарку розповіли, чому вужі повзають по вулицях та яка від них користь.

В Києві – засилля змій на вулицях міста. Про це повідомляють мешканці столиці, які зустрічають плазунів в парках та на тротуарах поруч з будинками.

Відповідними відео кияни діляться у соціальних мережах, та додають, що від таких "зустрічей" можна отримати інфаркт.

У Київському зоопарку кажуть, що у місті дійсно активізувалися вужі. Їх не варто чіпати і займати, бо у плазунів зараз якраз шлюбний період. Вони полюбляють грітися на сонці, а також можуть ховатися у непримітних місцях.

"Саме зараз, весною, у вужів – шлюбний період, вони шукають пару. Тому людям краще їх не чіпати і просто оминути, якщо ви раптом помітили вужа у парку чи під час прогулянки десь у дворі. Вужі – безпечні плазуни, а ще дуже корисні, бо для міста вони своєрідні санітари – полюють на мишей та пацюків", - пояснили у Київському зоопарку.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...