У Сумах автівка вилетіла на літній майданчик кафе та підім'яла столик з людьми (відео)


Легковик у Сумах влетів у літній майданчик кафе. В результаті інциденту три людини отримали травми. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

За словами очевидців, машина була припаркована в декількох метрах от кафе, але раптово авто проскочило через бордюр та протаранило столик на літньому майданчику, де сиділи люди.

"Стіл опинився під машиною. З-під авто діставали стілець, жінка встигла відскочити. Якби не встигла - невідомо що було б", - розповіла Наталія Воскобойникова, яка стала очевидцем інциденту.

Крім того, ще одна жінка не встигла відскочити й її підім'яло під авто, через що вона отримала травми рук та живота. Її госпіталізували.

За словами 55-річного водія авто, машина стояла з включеною передачею, але коли він її завів, то авто різко вилетіло на літній майданчик кафе.

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...

В Україні хочуть запровадити нове маркування товарів у магазинах та в рекламі: Що зміниться

субота, 20 квітень 2024, 12:29

В Україні запропонували маркувати продукцію брендів, які досі не вийшли з російського ринку. У разі, якщо до законодавства внесуть відповідні зміни, маркування таких товарів стане обов'язковим не лише на прилавках магазинів, а й у рекламі, передають П...