У сусідньому з вибухом будинку на Позняках у Києві помітили тріщини, жителі налякані (фото, відео)

У Києві мешканці будинку на проспекті Петра Григоренка, 41, який розташований поруч з будівлею на вулиці Соломії Крушельницької, 1/5, де трапився вибух і обвалилися кілька поверхів, поскаржилися, що у них у під'їзді потріскалися стіни, передають Патріоти України.

Про таку ситуацію написала журналістка, киянка Тамара Кудрявченко на своїй сторінці в Facebook, відзначивши, що поспілкувалася зі своїми сусідами. За її словами, на перший погляд, збитки у їхньому будинку невеликі – вибите скло, рами, у деяких людей в квартирах незначні обвали.

"Але на другому і на третьому (моєму) поверхах виявлені тріщини в стінах. Вище я особисто не піднімалася поки. Раніше тріщин не було", – підкреслила киянка.

Також вона поскаржилася, що виникли проблеми з ліфтом, і їздити у ньому тепер небезпечно. За словами журналістки, жодної документальної експертизи від комісії з приводу стану будинку мешканці поки не отримали.

"Сьогодні виявили, що підвал, у якому знаходиться доступ до всіх комунікацій і газу в будинку, був відкритий. Його нібито не закрили після перевірки", – додала Кудрявченко.

Ще одна мешканка будинку на проспекті Петра Григоренка, 41, Божена Чейпеш опублікувала на своїй сторінці в Facebook фото і відео з під'їзду. На них, зокрема, видно тріщини навколо ліфта.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...