У Святогірській лаврі на Великдень несподівано засвітився терорист "ДНР" (фото)

Свято-Успенську Святогірську лавру, яка знаходиться на вільній території Донбасу, на Великдень відвідав терорист "ДНР" зі складу так званого "козацтва". Відповідне фото з'явилося на офіційному сайті святині УПЦ МП. На світлині бойовик позує в формі, обвішаній медалями з "георгіївськими стрічками", передають Патріоти України.

На скандальну появу окупанта на мирній території України відреагував на своїй сторінці у Facebook офіцер ЗСУ, полковник Анатолій Штефан (Штірліц).

"Думаєте, це фото "кізячка" з окупованого Донбасу, окупованого Криму або з Росії? Ні, це фото на Великдень зі Святогірського собору. Абзац", – обурився захисник України.

У коментарях люди також здивувалися через нахабну появу бойовика за межами окупованих територій і висловили своє невдоволення в коментарях.

"Шабаш мордорської нечисті. Дітей шкода", "Це що за "херой", яких боїв?! Тільки ордена за Куликовську битву не вистачає", "Ювілейні брязкальця різних років", "Ці ряджені в 14 році були охоронцями Гіркіна, який деякий час відсиджувався в Святогірському монастирі", "Нечисть є нечисть", "Як такий піііі ... ще не у в'язниці? Куди дивиться ця влада?" – пишуть українці під дописом.

Тоня Матвієнко розповіла, чому старша донька з'їхала від неї

неділя, 5 травень 2024, 17:04

Співачка Тоня Матвієнко в інтерв'ю програмі "Ближче до зірок" зізналася, що її старша донька Уляна з'їхалася з хлопцем. Зараз 25-річна Уляна також реалізує себе в режисурі, передають Патріоти України. «Мені її дуже не вистачає, але вона вже доросла дів...

"Вони підтримують також і Путіна": Епіфаній сказав, скільки вірян Московського патріархату лишилося в Україні

неділя, 5 травень 2024, 16:29

Предстоятель Православної церкви України Епіфаній озвучив відсоток населення України, що досі підтримує діяльність Української православної церкви Московського патріархату. Про це очільник ПЦУ заявив в інтерв'ю "Радіо Свобода", яке вийшло на Великдень,...