У світі вже почали зустрічати Новий 2020-й рік: Куди свято прийшло першим (відео)

У світі вже почали зустрічати Новий 2020 й рік. Так, першим він настав у Республіці Кірібаті. Це тихоокеанська держава розташована в Мікронезії і Полінезії. Там раніше всього на планеті настає новий календарний день, передають Патріоти України.

Потім Новий рік продовжив крокувати планетою і дістався до Нової Зеландії. У цей же час його зустріли полярники на станціях Південного полюсу в Антарктиді. Різниця у часі між Києвом і містом у Новій Зеландії Окленд складає 11:00. 2020-й там настав тоді, коли в Україні було 13:00 31-го грудня.

Наступною країною зустрічати Новий рік буде Австралія, потім – Японія і обидві Кореї. Останніми зустрінуть свято американська частина острова Самоа і острів Бейкер у Тихому океані. Там куранти битимуть, коли в Києві простукає 13:00 1 січня.

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...