У своїй смерті звинуватив начальника: У Дніпрі повісився підполковник СБУ (фото, відео)

У Дніпрі підполковник СБУ скоїв суїцид. Старшого оперуповноваженого відділу "Т" (департамент захисту національної державності) Служби безпеки в Дніпропетровській області знайшли повішеним. Також правоохоронці знайшли записку, в якій підполковник вказав, хто винен у його смерті. Про це в Telegram повідомив колишній народний депутат Ігор Мосійчук, передають Патріоти України.

Так, Мосійчук опублікував фотографію документа, у якому йдеться про виявлення тіла. На фотокопії замазане прізвище загиблого, однак вказана хронологія подій.

5 серпня на стільниковий телефон начальника ГВЗНД УСБУ у Дніпропетровській області полковника Хмари надійшло повідомлення. Там було написано, що дружина підполковника має намір поговорити з начальником свого чоловіка. Також жінка надіслала SMS-повідомлення, зміст якого був дуже схожим на передсмертну записку.

Правоохоронці одразу почали шукати підполковника та знайшли його у лісосмузі мертвим. У документі, який показав Мосійчук, вказано, що чоловік скоїв суїцид шляхом повішення.

"При ньому була передсмертна записка в якій він звинувачує у своїй смерті начальника відділу "Т" та його заступника", - додав колишній нардеп.

У поліції та СБУ інцидент поки не коментують. Деталі уточнюються.

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...