У таборі "Артек" під Києвом померла 12-річна дитина, батько лишився без єдиного сина (фото)

У таборі "Артек" в Пущі-Водиці під Києвом раптово помер 12-річний хлопчик, на ім'я Павло. Відомо, що дитина була родом з Кропивницького і її виховував тільки батько з інвалідністю. Деталі повідомили у виданні "Пульс" з посиланням на інформацію від адміністрації оздоровчого закладу, передають Патріоти України.

12-річний Павло Теровець з Кропивницького раптово відчув погіршення самопочуття 9 вересня. Його помістили в медичний центр табору під нагляд лікарів. А в неділю медсестра виявила дитину без свідомості.

"Медсестра побачила дитину без свідомості. Хлопчика перевели в реанімацію. Причина смерті поки невідома, чекає результати медекспертів. На цей момент проводиться службове розслідування", - повідомили обставини трагедії в адміністрації табору"Артек".

Відомо, що Павла виховував тільки батько. Ігор Теровець - людина з інвалідністю, він пересувається в інвалідному кріслі. Чоловік вже написав на своїй сторінці в Facebook, що втратив єдиного сина і поки причина смерті хлопчика - невідома. За словами друзів і знайомих, син для Ігоря Терівця був єдиною опорою і підтримкою в житті. Батько переніс кілька складних операцій.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...