"У такому НОКу не можу затриматися": Беленюк оголосив про вихід зі складу комітету

Український спортсмен і нардеп від "Слуги Народу" Жан Беленюк оголосив про вихід зі складу Національного олімпійського комітету. Про це Беленюк написав у Facebook, передають Патріоти України.

"В "такому" НОКу не можу собі дозволити затриматися надовго. Пояснення в першому коментарі", - написав Беленюк, додавши фото відповідної заяви від 21 листопада.

У першому коментарі Беленюк додав посилання на допис футболіста Романа Зозулі, який розкритикував новообраного президента НОК Вадима Гутцайта за долучення до складу НОК представників ОПЗЖ, Партії регіонів і осіб, звільнених через звинувачення у корупції.

"Схоже, Шуфрич з Суркісом, виконували лише функцію громовідвода. І поки суспільство справедливо обурювалося їхніми прізвищами в списку, новообраний президент Вадим Гутцайт завів до НОК прямо таки "золоту" команду, 80% з якої взагалі не мають жодного відношення до спорту. Хіба спортом вважати корупцію, боротьбу за місце в списку ОПЗЖ або рекет у 90-ті", - написав Зозуля.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...