У Тбілісі під час зіткнення проти ЛГБТ-маршу постраждали півсотні журналістів, дехто у важкому стані. У країні вимагають відставки прем'єр-міністра (відео)

Сам «Марш гідності», котрий був запланований на 5 липня, скасований після акції протесту прихильників традиційних цінностей. Місце сексменшин у боротьбі за рівні права спробували зайняти представники деяки ЗМІ

У Тбілісі на акції проти ЛГБТ-маршу постраждали майже 50 журналістів

Щонайменше 48 журналістів постраждали в результаті напади радикалів і противників ЛГБТ-руху в Тбілісі. Агресивні дії учасників акції засудили Грузинські телеканали і пообіцяли, що більше не нададуть ефір її організаторам, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал Media Checker.

За його даними, під час акції проти запланованого в Тбілісі ЛГБТ-маршу журналісти зазнали нападу з боку радикалів. Близько 48 кореспондентів і телеоператорів отримали травми. Деякі з них доставлені в лікарні з важкими пораненнями.

Нападники били журналістів, ображали, кидали в них пляшками і камінням, ламали обладнання. Поліція завела кримінальну справу, але нікого не затримала.

На порталі опубліковані заяви керівників місцевих телеканалів. Так, в "Руставі 2" заявили, що більше ніколи не надасть ефір противникам ЛГБТ-спільноти.

Гендиректор "Мтаварі архі" Ніка Гварамія своєю чергою зажадав у зв'язку з подією відставки прем'єр-міністра Іраклія Гарібашвілі.

Агресивні дії учасників акції проти ЛГБТ-маршу засудили керівники та інших телеканалів, а також політики, включаючи спікера парламенту Кахабер Кучава.

Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...