У Тбілісі протестувальники поставили на місце російську пропагандистку (відео)

Пропагандистка телеканалу Звєзда Катерина Радомська втекла від мешканців Грузії, які протестують у центрі Тбілісі проти скандального «закону про іноагентів», повідомляють Патріоти України.

Як видно на оприлюднених кадрах, росіянка якраз розповідала своєму «глибинному народові», як сильно йому пощастило, що подібні акції у РФ заборонені, проте місцевим жителям її коментарі з цього приводу дуже не сподобалися.

Якоїсь миті навколо неї почав збиратися натовп людей, яких обурило, що співробітниця каналу міноборони країни, яка окупувала частину Грузії, спокійно ходить їхньою столицею, та ще й дозволяє собі подібні коментарі. Спочатку люди почали вигукувати у її бік антиросійські гасла, а потім й зовсім стали штовхати.

Зрозумівши, що ситуація загострюється, Радомська вирішила рятуватися втечею.

Закон про «іноагентів», який є аналогом російського, ухваленого у 2017 році держдумою РФ для боротьби з інакомисленням, був схвалений парламентом Грузії у третьому читанні 14 травня, незважаючи на масові протести.

Документ запроваджує реєстрацію некомерційних юридичних осіб та засобів масової інформації, які отримують понад 20% доходів з-за кордону, як «організацій, що діють в інтересах іноземної держави».

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...