У Тбіліському державному університеті лідера правлячої партії Грузії студенти закидали "російськими рублями" (відео)

Студенти Тбіліського державного університету закидали голову партії "Грузинська мрія" Іраклія Кобахідзе роздрукованими купюрами російських рублів, натякаючи на проросійський курс, який взяла грузинська влада. Про це повідомило видання SOVA.

Кобахідзе читав лекцію з конституції у тбіліському державному університеті імені Джавахішвілі, а після виходу з аудиторії студенти закидали голову партії влади Грузії роздрукованими рублями.

Студенти університету дедалі частіше супроводжують Кобахідзе подібними акціями-перформансами, відтоді як "Грузинська мрія" та її голова підтримали провалений закон "про іноагентів".

11 березня студенти планували акцію протесту, про що заздалегідь поінформували громадськість, проте того дня Кобахідзе скасував свою лекцію.

Кобахідзе назвав тих, хто закидав його роздрукованими рублями, "дезорієнтованими". Він стверджував, що була провокація, організована приватною телекомпанією Formula.

"Насправді прийшли молоді люди, пов'язані з телекомпанією Formula, всіляко "дезорієнтовані". Наша мета має полягати в тому, щоб врятувати цих молодих людей, і мені здається їх можна врятувати…", – сказав Кобахідзе.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...