У Тернопільській області дерево вбило 35-річного лісоруба: Спливли подробиці трагедії

У с. Більче-Золоте Тернопільської області під час рубки дерев загинув 35-річний лісоруб. На чоловіка впав стовбур. Про це повідомили в Нацполіції Тернопільської області, зазначають Патріоти України.

За даними поліції, трагедія сталась під час планового вирубування дерев. На 35-річного лісоруба випадково впало дерево. Від отриманих травм чоловік загинув на місці трагедії. Правоохоронці встановили, що чоловік працював у лісовому господарстві. Він був досвідченим лісорубом.

У поліції відкрили провадження частиною 2 статті 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, що спричинило загибель людини) Кримінального кодексу. Триває досудове розслідування.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...

ДБР завершило розслідування щодо загибелі помічника Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:40

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування щодо офіцера з Апарату помічників головнокомандувача ЗСУ Олега Тімченка, який подарував гранати загиблому колезі Геннадію Частякову, йому інкриміновано вбивство через необережність. Про це пов...