У Тернополі автомат з іграшками вдарив дитину електрострумом, дівчинка отримала тяжкий опік

Неординарний випадок трапився 5 липня на вул. Руській у Тернополі, куди о 18.39 виїжджали бригада швидкої. Медики оперативно надавали допомогу 8-річній пацієнтці. Швидку до потерпілої дитини викликали перехожі, свідки події, передають Патріоти України.

Дівчинка підійшла до автомата з іграшками на зупинці й доторкнулася до нього рукою. Наслідки були несподівані: дитину раптово вдарило електричним струмом й відкинуло на асфальт. Ймовірно, автомат з іграшками, з вибитим склом, був несправним. Відповідні служби забрали його на експертизу.

Внаслідок ураження електрострумом дитина отримала термічний опік правої долоні. Після оперативно наданої медичної допомоги потерпілу дівчинку шпиталізовано в обласну дитячу лікарню, повідомив Михайло Джус, генеральний директор Центру ЕМД Тернопільщини.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...