У Тернополі футболісти святкували перемогу у матчі під хіти співачки-зрадниці

Футбольна команда із Кременчука після перемоги у матчі над тернопільською Нивою у Першій лізі потрапила у скандал. Колектив святкував у роздягальні під російськомовну попсу. Про це пише Футбол 24, передають Патріоти України.

Відомо, що у 3 турі другого кола Першої ліги ФК "Кремінь" зумів здолати тернопільську Ниву із рахунком 2:0. Та гучне святкування команди переросло у скандал, адже у роздягальні переможці увімкнули трек Анни Асті "По барам". Це українська співачка, яка наразі проживає у Росії та активно будує там кар'єру. при цьому, звісно ж, замовчуючи війну проти України.

Відомо, що представників Ниви обурила така поведінка футболістів, тому вони зробили зауваження. Після чого команда з Кременчука вимкнула пісню й надалі з її роздягальні звучала лише українська музика.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...