Карма окупантів: У терористів "ЛНР" вибухнув міномет, багато загиблих й поранених

На тимчасово окупованій території Луганської області троє терористів загинули, ще двоє отримали поранення в результаті розриву власного міномета, передають Патріоти України.

Загиблі були співробітниками так званої патрульної служби "МВС ЛНР", повідомляє пресцентр штабу ООС. Відзначається, що подія трапилася в районі населеного пункту Жолобок.

"Інцидент відбувся в ході занять з бойової підготовки під час виконання практичних вправ стрільб. При цьому вогонь вівся по позиціях захисників України. Внаслідок грубого порушення заходів безпеки під час експлуатації озброєння і військової техніки та слабку навченість особового складу розрахунок одного з мінометів калібру 82 мм здійснив подвійне заряджання, у наслідок чого відбувся розрив міномету та загибель і травмування бойовиків", – йдеться в повідомленні.

У терористів "ЛНР" вибухнув міномет: багато загиблих й поранених


Перша українка, яка піднялася на Еверест, встановила тризуб зі сталі з Азовсталі на 8000-й вершині

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:01

Відома українська альпіністка Ірина Галай розповіла зворушливу історію про те, як вшанувала пам’ять загиблого друга дитинства на російсько-українській війні, коли піднялась на одну з найнебезпечніших гір у світу, передають Патріоти України. «У мене є 5...

Як покарають голову Броварської РДА за "п'яну" аварію

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:52

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко заявив, що голову Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка буде звільнено, після того як той скоїв ДТП, під час якої постраждали четверо людей. Про це в п'ятницю, 26 квітня, повідомила ...