У тому числі росіяни: Туристи стали жертвами шторму в Греції (відео)

Грецькі метеорологи кажуть, що така погода вкрай нетипова для цієї пори року.

Наслідки шторму у Греції. Фото: REUTERS.

Щонайменше шестеро людей загинули під час сильного шторму в північній Греції. Жертвами шторму стали двоє росіян, двоє громадян Чехії і двоє громадян Румунії, повідомляють Патріоти України із посиланням на Euronews.

Близько ста осіб були змушені звернутися за медичною допомогою. Увечері 10 липня півострів Халкідікі накрили сильні дощі та град. Були пошкоджені будівлі та лінії комунікацій. Вітер зносив дерева, перевертав машини і зривав дахи будинків. Багато будинків опинилися затопленими.

Через розгул стихії влада ввела режим надзвичайного стану. На місці працюють більше 100 рятувальників. Грецькі метеорологи кажуть, що така погода вкрай нетипова для цієї пори року.

Карма? В окупованому Криму вантажівка загарбників роздавила авто колишнього "топчиновника", він загинув

вівторок, 19 березень 2024, 10:25

У ДТП з російськими військовими загинув колишній голова Кримавтодору Дмитро Кривенко, . Як повідомляють російські ЗМІ та кримські пабліки, Кривенко загинув сьогодні, 18 березня, на одній із кримських трас. Авто колишнього чиновника лоб в лоб зіткнулося...

"Пляжі Ірану і КНДР чекають вас": Соловйов запропонував достойну "альтернативу" росіянам амість Європи

вівторок, 19 березень 2024, 10:22

Російські пропагандисти на шоу рупора Кремля Володимира Соловйова поскаржилися на те, як "важко" жити без відпочинку в Парижі та на Лазурному березі. Соловйов своєю чергою запропонував альтернативу – "курорти" Ірану та Північної Кореї, передають Патріо...